Ofte Stilte Spørsmål

Hvorfor skal jeg trene mentalt?

Gjennom mental trening vil du bli sterkere mental sett, og oftere kunne prestere bedre. Mange av oss har dager og uker hvor vi ikke er så produktive som vi ønsker. Gjennom mental trening kan vi øke motivasjon, viljestyrke, inspirasjon og pågangsmot, og ha flere produktive dager og uker.

Er mental trening kun for idrettsutøvere?

Mental trening er for alle. Alle har noe de kan bli bedre på. Uansett hvor vi er i livet, trenger vi gode mål som gir oss følelsen av glede, mestring og utvikling.

Mental trening vil føre til at du blir mer fornøyd med deg selv og blir god på å hente frem alle de ressursene du har.

Er mental trening bare for de som har problemer?

Nei, absolutt ikke. Det er alltid nyttig å drive med mental trening. Personlig utvikling er for alle, uansett hvor du er i livet. Når alt er bra i livet har vi et godt utgangspunkt for å bli bedre. Det å bli god på fokus, bevisst på dine gode strategier og ha noen gode attraktive mål å strekke seg etter, vil øke kvaliteten i hverdagen din. Mental trening er ikke terapi, men det vil garantert få deg til å føle deg bedre.

Trenger jeg noe basiskunnskap for å trene mental?

Nei, du trenger ikke kunne noe for å trene mentalt. Du vil få all den informasjon og veiledning som skal til for at du kan gjøre de forbedringene du selv ønsker i livet ditt.

Hvor mye innsats kreves det av meg?

Som med vanlig fysisk trening, kreves det kontinuitet for å se resultater. Dette må du ønske å gjøre, og det er du selv som gjør jobben. En mental trener sin oppgave er å veilede deg, resultatene ligger i dine hender. Du bestemmer selv hvor mange oppgaver du har rom for i hverdagen din.

Kan du endre mine dårlige vaner?

Alle vaner kan endres på, med rett veiledning. Det krever bevisstgjøring, rett fokus og et godt, attraktivt mål. Jobben er det du selv som gjør, og jeg vil hjelpe deg hele veien.

Hvor raskt vil jeg se resultater?

Det kommer helt an på hvor du er i livet, og hva du ønsker å jobbe med. Noen ser resultater etter 3-5 timer, mens andre bruker litt lenger tid. Mitt mål er at jeg skal lære deg gode teknikker som du kan ha glede av resten av livet. Og husk at mental trening er som all annen trening, det må holdes ved like.

Hvordan kan jeg bruke mental trening i livet mitt?

Når du blir klar over årsaken til at du gjør det du gjør kan du begynne å forbedre situasjoner du før har unngått eller der du har feilet. Du vil kunne fjerne begrensningene i livet ditt, og få mer ut av livet ditt. Vi mennesker er styrt av våre vaner. Ved å bruke mentaltrening kan du begynne å forbedre vanene du har i hver enkelt situasjon.