Om meg

Jeg er utdannet mental trener og er lidenskapelig opptatt av å hjelpe andre til å nå sine mål, og få en bedre hverdag.  Jeg tror at alle kan ha godt av å bli bevisst hva som foregår i hodet sitt, og få hjelp til å fjerne de begrensningene vi har. Jeg har selv hatt stor nytte av å bruke mentale verktøy, og ønsker å dele dette med deg.

Som 14 åring ble jeg oppdaget som modell, og jeg tilbragt ungdomsårene med å jobbe innen dette feltet. Dette var med på å bevisstgjøre meg hva som er viktig for meg, nemlig å hjelpe andre, og å ha en jobb med mening. Dette er også grunnen til at jeg sluttet i den jobben, utdannet meg til samfunnsgeograf. Jeg jobbet senere i den humanitære sektor, og tilbrakte flere år i Asia, Afrika og Latin Amerika i forbindelser med studier og jobb.

I tillegg til verdien å hjelpe andre har utfordring og bevegelse alltid vært viktig for meg. Da jeg fikk tilbud om kontrakt som sponset B.A.S.E hopper var dette et naturlig yrkesvalg i tiden min frem til jeg fikk barn. Da endret igjen verdier og behov seg, og neste yrkesvalg var å bli gründer. Som erfaren yogainstruktør bygget jeg opp et yogastudio og drev dette i fem år. Gjennom å jobbe med mennesker fikk jeg større kjennskap til mentale prosesser og nyttigheten av disse, og valgte derfor en utdanning som mental trener.  Som mental trener hjelper jeg også andre å bli bevisst hva som er viktig for dem, noe som er spesielt nyttig når vi står ovenfor valg i livet.

Når jeg ikke jobber som mentaltrener er jeg på fjellet og eller ved havet. Jeg elsker å lære nye ting, og det som opptar meg mest om dagen er snowboard og surfing.

Sertifiseringer:

  • Mental trener fra Cecilie Ystnes Myhre ved Raw trening.
  • NLP Practitioner ved Leading Edge
  • Yogainstruktør : 200 t med Elizabeth Connoly, 200 t med Alexander Medin, 85 t med    Basia Lipska, 85 t med Uma Dinsmore Tuli., 55 t med Pia Koslowski