Om meg

Jeg er mental trener og coach, og er lidenskapelig opptatt av å hjelpe andre til å nå sine mål, og få en bedre hverdag.  Jeg tror at alle kan ha godt av å bli bevisst hva som foregår i hodet sitt, og få hjelp til å fjerne de begrensningene vi har. Jeg har selv hatt stor nytte av å bruke mentale verktøy, og ønsker å dele dette med deg. Jeg er partner i konsulentfirmaet Solid Utvikling hvor jeg jobber med lederutvikling og endringsprosesser i forskjellige typer virksomheter.

Yrkeskarrieren min startet som 14 åring da jeg ble oppdaget som modell, og jeg tilbragt ungdomsårene med å jobbe innen dette feltet. Dette var med på å bevisstgjøre meg hva som er viktig for meg, nemlig å hjelpe andre, og å ha en jobb med mening. Dette er også grunnen til at jeg sluttet i den jobben, og utdannet meg til samfunnsgeograf. Jeg jobbet senere i den humanitære sektor, og tilbrakte flere år i Asia, Afrika og Latin Amerika i forbindelser med studier og jobb.

I tillegg til verdien å hjelpe andre har utfordring og bevegelse alltid vært viktig for meg. Da jeg fikk tilbud om kontrakt som sponset B.A.S.E hopper var dette et naturlig yrkesvalg i tiden min frem til jeg fikk barn. Da endret behovene seg, og neste yrkesvalg var gründer. Som erfaren yogainstruktør bygget jeg opp et yogastudio og drev dette i fem år. Gjennom å jobbe med mennesker fikk jeg større kjennskap til mentale prosesser og nyttigheten av disse, og valgte derfor en utdanning som mental trener.  Som mental trener hjelper jeg andre å bli bevisst hva som er viktig for dem, noe som er spesielt nyttig når vi står ovenfor valg i livet.

Når jeg ikke jobber som mentaltrener er jeg på fjellet og eller ved havet. Jeg elsker å lære nye ting, som blant annet å utvikle nye ferdigheter innen snowboard og surfing.

Sertifiseringer:

  • Mental trener 1 og 2 fra Cecilie Ystnes Myhre ved Raw trening.
  • NLP Practitioner og NLP Master ved Leading Edge
  • Yogainstruktør : Iyengar yoga 200 t – Elizabeth Connoly, Ashtanga Yoga 200 t – Alexander Medin, Gravid – og barselyoga 85 t – Basia Lipska, Yoga Nidra 85 t – Uma Dinsmore Tuli., Vinyasa Yoga 55 t – Pia Koslowski
  • Trenings coach, Girls Gone Strong – Pre – and Postnatal