Online kurs

Online kurset: Mental Retreat

Onlinekurset Mental Retreat har kunnskapen og verktøyene du trenger for å skape mental ro, energi, velvære, glede og bedre helse. Det er et komplett kurs med alt du trenger av kunnskap og verktøy for å rydde opp mentalt, og få det livet du ønsker.

Mental Retreat er et kurs i mental trening som tar for seg tanker og hvordan de påvirker oss. Bak hver følelse du har ligger det en tanke, enten bevisst eller ubevisst. Gjennom kunnskap og gode verktøy vil du kunne takle tankene og totalforandret livet ditt.

Kurset tar for seg tankekjør, bekymringstanker og tanker som skaper stress i kroppen. Du får kunnskap om hvordan hjernen fungerer, hvordan hodet henger sammen med kroppen, og hva du kan gjøre for å få det bedre.

Hvem er kurset for?

 • Kurset er for deg som er lei av å ha lite energi og å føle deg utmattet.
 • For deg som er lei av kvernende bekymringstanker
 • For deg som er lei av å kjenne deg på etterskudd med livet ditt
 • For deg som er klar for å ta kontroll på ditt eget liv
 • For deg som vil redusere det indre skjulte stresset
 • Kurset er for deg som er klar for en endring i livet ditt
 • Kurset er for deg som er nysgjerrig på lære og utvikle deg
 • Kurset er for deg som vil ha det bra
 • Kurset er for deg som vil ha noe mer ut av livet

Hvem er kurset ikke for?

 • Kurset er ikke for deg som vil at noen andre skal ordne opp for deg
 • Kurset er ikke for deg som IKKE er klar for å gjøre en innsats selv
 • Kurset er ikke for deg som vil ha en quick fix
 • Kurset er ikke for deg som er psykisk syk, da anbefaler jeg å gå til psykolog
 • Kurset er ikke for deg som IKKE har lyst til å ta kontroll på ditt eget liv
 • Kurset er ikke for deg som IKKE er klar for en endring

Hva får du?

 • 30 filmer med en lengde på 30 til 10 minutter
 • Nedlastninger i PDF format
 • Flere bonuser i form av lydfiler, filmer og skjemaer
 • Tilgang til et eksklusivt nettverk i en lukket Facebook gruppe
 • Tilgang når du vil og hvor du vil (PC/mac, nettbrett eller mobil)
 • 20 forskjellige verktøy for å trene mentalt
 • Evidensbasert kunnskap fra forskjellige faglige retninger
 • Oppdateringer når ny kunnskap og forskning blir tilgjengelig.
 • Et kursopplegg som støtter deg hele veien fra bevisstgjøring og læring, gjennom trening og på veien videre slik at du integrerer kunnskapen og får resultater
 • Verktøy for å kunne opprettholde læringen etter kurset er slutt

Hvem er jeg?

Jeg heter Anniken Binz, og er mental trener, coach og mamma. Jeg er lidenskapelig opptatt av helhetlig helse, og har jobbet med yoga i mange år. I tillegg til å være mangeårig gründer, er jeg utdannet samfunnsgeograf, og har jobbet som modell, profesjonell B.A.S.E hopper og bistandsarbeider. Min visjon har alltid vært å hjelpe andre. Fra slummen i Ecuador, til jordskjelvrammede landsbyer i Pakistan har jeg søkt etter å kunne hjelpe flest mulig. Det har jeg endelig muligheten til gjennom dette kurset.

Kurset inneholder kunnskap jeg har tilegnet meg over flere år. Jeg har sett behovet for denne kunnskapen hos mine klienter, og gjennom dette kurset kan jeg nå ut til flere, selv de som ikke ville hatt ressurser til å få hjelp én til én. 

Vil du ha et liv fylt av glede, energi og god helse?

Vanlige spørsmål

Hvordan fungerer et online kurs?

Du får tilgang til en kursportal hvor du følger pedagogiske filmer med informasjon, verktøy for mental trening og annen nyttig kunnskap. Nedlastbare oppgaver og støttemateriell ligger ute til hver modul. Du har tilgang til en lukket Facebookgruppe hvor du kan stille spørsmål om innholdet og ting du lurer på. Her blir det også live sendinger.

Hvor mye tid må jeg sette av til kurset?

Kurset er lagt opp slik at du skal øve deg på forskjellige teknikker underveis før du går videre til neste leksjon. Derfor vil det være individuelt hvor lang tid man bruker på kurset.

Hvor lenge har jeg tilgang til kurset?

Du har tilgang i 5 år. Kurset er ment å være en ressurs og støtte på veien mot drømmelivet. Vi har godt av å repetere kunnskap.

Jeg har ikke råd?

Jeg skjønner at det er en investering, men hva er god helse, glede og velvære verdt? Det er dyrt å være syk, og konsekvensene for ditt liv, og dine relasjoner av at du mangler energi, ha det vondt med deg selv og mangler livskraft og motivasjon er vidtrekkende. Kurset koster deg 2,4 kroner dagen i tiden du har tilgang.

Jeg har laget dette kurset fordi jeg har sett at det blir altfor dyrt for folk flest å gå igjennom en lang prosess med én til én timer. Også fordi jeg alltid ønsker å gi klientene mine all den informasjonen jeg mener de har bruk for, og det tar timesvis å formidle.

Jeg har betalt flere hundre tusen kroner for å tilegne meg denne kunnskapen. Og jeg har brukt flere år av livet mitt på å bygge opp denne kunnskapen. Jeg har brukt et halvt år på å gjør kunnskapen om til et pedagogisk lett forståelig kurs for deg. Denne kunnskapen har revolusjonert mitt liv, min helse og mine relasjoner, og det unner jeg deg også.

En samtale med en mentaltrener koster rundt 1750 + mva. Jeg tar 1200,-. I dette kurset får du mer kunnskap enn du ville fått ved å gå til mentaltrener en gang i uken i et helt år. Du kan selv regne ut hva det ville kostet deg. Glede, energi, god helse, velvære og livslyst har ingen prislapp i mine øyne. Den delen av deg som tviler- hvis den får deg til å ikke investere i dette i dag, hvor tror du at du kommer til å være om ett år? To år? 20 år? Har du råd til å la være?

Dette er kunnskap som ikke kan settes en pris på. Og skulle du angre gir jeg deg uansett pengene tilbake om du ikke blir fornøyd.

Hvordan vet jeg om kurset er for meg?

Kurset er for alle som vil ha et bedre liv! Dette er kunnskap om livsmestring som jeg mener burde vært obligatorisk i barneskolen. Det gir deg mulighet til å ha det godt med deg selv, kjenne på glede, energi og god helse, og ha gode relasjoner til andre. Jeg tror de fleste kan tenke seg dette. Men vi er ofte så vandt med ting sånn som de er at vi vet ikke hvordan det er å ha det bedre.
Fordi jeg er så sikker på at mitt kurs vil hjelpe deg på veien til ditt beste liv gir jeg deg 14 dagers garanti. Synes du ikke at kurset leverer i verdi, så får du pengene tilbake.

Jeg vet ikke om jeg har tid?

Har du egentlig tid til å la være? Har du tid til å ha det vondt, ha dårlig energi, lite motivasjon? Har du tid til å ikke leve drømmelivet ditt?
Du kan ta kurset i ditt eget tempo og har tilgang i fem år.
Jeg er sikker på at du ikke kommer til å angre på at du investerte i denne tiden.

Kan jeg betale med kort, og er det trygt å legge igjen kortnummeret mitt?

Alle betalingene er 100% trygge.

Jeg har aldri tatt et onlinekurs før, hvordan fungerer det?

Du får tilgang til en kursportal med en gang betalingen går igjennom. Der ligger det undervisningsfilmer, oppgaver og ekstramateriale. Du følger løpet i ditt eget tempo, når det passer for deg. Du får også mulighet til å melde deg inn i den lukkede facebookgruppen vår, hvor jeg og andre deltakere svarer på spørsmål, støtter hverandre og deler erfaring.

Kan jeg få til endring på egen hånd uten å gå til mental trener eller ta kurset?

Selvfølgelig kan du det. Det vil kreve at du tar deg tid til å gjøre research for å tilegne deg kunnskapen og verktøyene, og tid til å reflekter og trene samt, at du er en god coach for deg selv når du føler du møter veggen og ikke har fremgang. Det vil nok ta deg mye lengre tid enn om du får støtte. Det er mye tyngre å skape endringene helt alene.
Det vil komme nedturer og dårlige dager. Da er det lett å miste motet, og å gå tilbake til gamle mønstre, fordi det er slik vi mennesker fungerer. Vi trenger støttestrukturer. For å skape en virkelig endring trenger vi å holde oss på sporet over tid, og det er mye tyngre å gjøre helt alene.

Svarer du på spørsmål underveis i kurset?

Du får tilgang til en eksklusiv Facebook gruppe. Der vil jeg og de andre deltakerne svare på spørsmål, og innimellom holde live sendinger.

Vil du ha et liv fylt av glede, energi og god helse?