Retreat  - Yoga & Mental trening 

Drømmehelg i Hemsedal
14. sept - 17. sept 2023

 

Vi setter nå opp vår 5. Drømmehelg Retreat i Hemsedal 

Drømmehelgen gir deg yoga, fantastisk lavinflammatorisk plantebasert mat, mental trening, mindfulness, tur i fjellet og gode samtaler. Hensikten med retreaten er å hjelpe deg å redusere stress og fylle på lagrene så du sitter igjen med energi, overskudd, glede og motivasjon, og kan bli den beste versjonen av deg selv.

Denne retreaten er et sted hvor vi i felleskap kan jobbe dypere med vår egen prosess. Vi er opptatt av at du skal utvikle deg, få mer klarhet og retning i livet ditt, og få kunnskap, verktøy og inspirasjon så du kan fortsette de gode rutinene hjemme.

 

 

   

Helgen inkluderer:

✓ Sunt, nærende lav-inflammatorisk plantebasert kosthold

✓ Yoga hver dag

✓ 3 workshops i mental trening med Anniken

✓ Workshop med Trine - Kosthold for glød og energi

✓ Tur i fjellet

✓ Goodiebags fylt med våre favoritter

✓ God stemning, ro, glede og latter

✓ Online kursportal fylt med gode ressurser fra Trine & Anniken (oppskrifter, lydspor, mental trening, yoga, meditasjon)

✓ Fire dager på nydelige Fausko skysstasjon

✓ Mulighet for enkeltrom (begrenset)

 

 

"Denne fantastiske helg har gjort så mye godt for meg:

- Fått mer energi
-Føler meg så mye mer tilfreds enn før jeg dro (gått fra høyt stressnivå til ro)
- Ser så mye muligheter fremover - livet er lyst
- Fikk også så mye påfyll og inspirasjon fra deltakerne. 
Kombinasjonen lav inflammatorisk mat, yoga, mental trening, tur, matworkshop i fantastisk omgivelse, gjorde rett og slett susen!

Hilsen en som har innsett hvor viktig det er å være raus mot seg selv og at det ikke er egoistisk å ta vare på seg selv, uten snarere tvert imot."
- Veronica F.

Innhold og aktiviteter

 

TORSDAG

Innsjekk kl 14:00 - 15:00

Velkomst, Goodiebag 

og enkel servering

Kosthold for glød og energi

Yoga 

Middag 

 

 

FREDAG 

Yoga 

Frokost

Tur

Lunsj

Mental trening 

Yoga / meditasjon 

Middag

 

LØRDAG

Yoga

Frokost

Mental trening 

Tur med lunsj 

Avspenning

 Middag

 

 

SØNDAG

Yoga

Frokost

Mental trening 

Lunsj

Avreise fra kl 14

 

 

 

Hvem er vi? 

Trine Berge

Trine er livsstilsveileder, yogalærer, forfatter og plantebasert kokk. Hun har over 20 års erfaring innen detox, kosthold og yoga/meditasjon. Hun har gitt ut flere helse- og livsstilsbøker, blant annet bestselgeren «Supermat» og «Rawfood». I dag jobber Trine fulltid som detox- og livsstilsveileder med online kurs og retreats over hele Europa. Du kan bli med kjent med Trine på www.trineberge.com. Trine er kjent for å spre det «glade budskap» om hvordan du vitaliserer deg og får det godt med deg selv med en sunnere livsstil uten en streng pekefinger, men basert på glede og lyst!

Følg henne på instagram: @trineberge_

Yogabakgrunn: Vinyasa, kundalini og yin yoga. 
Studerer og nerder også på koblingen mellom nervesystemet og kroppen, og tar det med inn i yogatimene. 

Anniken Binz

Anniken er mentaltrener, yogalærer og mamma. Etter en variert karriere som som bistandsarbeider, modell og profesjonell basehopper, har hun de siste 10 årene fokusert sin energi på helse og hvordan hjelpe andre med sin kunnskap og brennende engasjement. Hun kombinerer sin bakgrunn fra yoga, sin kunnskap om kropp og helse med sin erfaring som mental trener og coach. Anniken er spesielt opptatt av hvordan vi kan styrke oss selv, ha det bra og sørge for energi og balanse i livene våres, og deler daglig gulltips på instagram kontoen @annikenbinz

Ellers finner du henne på www.annikenbinz.com

Anniken er utdannet mentaltrener level 1 og 2, NLP Master og RTT terapeut.

Yogasertifiseringer: Ashtanga, Vinyasa, Iyengar, Gravid - og Barselyoga, Yoga Nidra

Fausko skysstasjon

Vakre tradisjonsrike Fausko skysstasjon ligger ved innkjøringen til Grøndalen i Hemsedal. De gamle bygningsmasser er godt bevart og vi vil bo fordelt på både små koselige bygg og de gamle hovedhusene. Fausko spesialiserer seg på å bevare kulturarven til stedet, samt har fokus på økologisk jordbruk. 

Låven som vi gjør yoga og har undervisning på oser av sjel, og gir oss et lunt og koselig samlingssted for hele retreaten. Og ja, det er varme i gulvet på låven.

Les mer om Fausko her:

www.fausko.no

PÅMELDING OG PRISER 

(for påmelding se lenger ned) 

 

Pris per person i dobbeltrom -  9890,-

 

Prisen er for 4 dagers retreat, og inkluderer alle måltider og aktiviteter.

På en retreat er vi alle med og skaper et godt fellesskap og bidrar der vi kan.

 

Ekstra for enkeltrom - se forskjellige alternativ nedenfor.
Det er totalt 8 enkeltrom så her må du kjappe deg!

Om du har allergier, eller andre spesialbehov gi oss beskjed. Maten vil være plantebasert fri for sukker, gluten og melk, og med mulighet for lokalfisket fjellørret. 


Du vil få tilgang til en online kursportal med ressurser til bruk både før og etter helgen for å sikre at du sitter igjen med mest mulig. Den vil inneholde yoga, lydfiler, oppskrifter og ressurser i mental trening og somatiske øvelser (for nervesystemet).

Innsjekk klokken 14:00 - 15.00 torsdag 14. sept 

VI har begrenset antall plasser så det er lurt å booke tidlig hvis du vil være med.

Har du noen spørsmål i forhold til arrangementet kontakt oss gjerne på:

[email protected]

 

Betingelser

 Ved avbestilling før 42 dager refunderes differansen på innbetalt totalbeløp minus administrasjonsbeløp på 2500,-.

Ikke inkludert: reise til/ fra Hemsedal. Har du ikke egen bil kan du ta tog til Gol og buss derfra til Tuv (200 m fra Fausko). 

 

NB
Bestillingen er bindende. Vi anbefaler vanlig reiseforsikring som vil dekke ved sykdom/uhell. 

 


Fjelltur

Vi legger til rette for tur i fjellet. Det er frivillig, og vi deler ofte i fler grupper slik at alle kan få sitt behov tilfredsstilt. Ta med dagstursekk, egnede klær og eventuelt sitteunderlag og thermos. Husk myke behagelige klær til yoga, og ellers lune klær tilpasset været i fjellet. Dette er ikke en treningshelg med høy puls, det er fokus på flyt, tilstedeværelse gi hodet og kropp mulighet til å restituere så bevegelse skjer i vårt eget tempo.

Aktivitetene passer for alle nivåer.

EARLY BIRD: Dobbeltrom m/ bad

9.890,-

Dobbeltrom per person

  • 3 netter i dobbeltrom på Fausko
  • All mat og drikke
  • Alle helgens aktiviteter
Book nå

Enkeltrom m/ delt bad

11.495,-

Enkeltrom med delt bad

  • 3 netter i enkeltrom på Fausko
  • All mat og drikke
  • Alle helgens aktiviteter
Book nå

Enkeltrom m/ privat bad

11.990,-

Enkeltrom med privat bad

  • 3 netter i enkeltrom på Fausko
  • All mat og drikke
  • Alle helgens aktiviteter
Book nå

Covid - 19 og smittevern

Vi forholder oss til retningslinjer og anbefalinger fra lokale helsemyndigheter/ FHI. Fausko gjestegård tilbyr romslige lokaler og vi kan ha 1 meters avstand mellom deltakere om nødvendig.  

Skulle situasjonen tilsi at en slik samling likevel ikke er mulig i dette tidsrommet slik at vi i blir nødt til å kansellere, vil du få refundert beløpet minus et admingebyr på 350,-.

Litt mer om helgens innhold

 

Mental trening

Mental trening er for alle. Det hjelper deg å rydde i hodet, fjerne begrensinger og få mer ut av livet. Med kun få verktøy vil du kjenne at du kan skape endring som gjør at du har det bedre med deg selv og med andre, og at du får en økt følelse av mestring, motivasjon og livsglede. 

Helgens workshops vil fokusere på å få klarhet i livet, balanse i hverdagen og vi jobber med endring av begrensende tankemønstre og vaner. Du vil bli guidet gjennom live visualiseringer hvor Anniken bruker effektive verktøy for å endre tankene og følelsene dine, og disse vil bli tilgjengelig som lydfiler i en egen online kursportal med alt annet kursmateriale i ettertid. 

Stressmestring, balanse, avspenning og et sunt kosthold er en viktig forutsetning for å ha overskudd i hverdagen. Workshoppen i mental treningen settes i sammenheng med resten av retreatens innhold. 

 

Kosthold

Retreatens kosthold vil ha et fokus på ren og bærekraftig mat, fra planteriket Kostholdet som serveres vil være lavinflammatorisk og næringsrik, full av sunne byggeklosser.

Gled deg til sunn og fargerik mat, med spennende smaker som er en nytelse å spise! 
Vi får tilbakemeldinger om at våre deltagere drar hjem superinspirert og ønsker å spiser mer av denne type kosthold og er overrasket over hvor godt og variert det smaker. 

Maten vil være helt fri for:
-Gluten
-Sukker (vi vil bruke naturlig søtning med lavere innvirkning på blodsukkeret)
-Melkeprodukter

Yoga

Vi legger opp til at yogatimene er dynamisk på morgenen, og roligere på kvelden. Vi ønsker at du skal gå en god yogaopplevlese og utbytte uansett nivå, slik at vi inviterer deg til å lytte til instruksen du får og kroppen din, så finne ditt uttrykk som passer deg og din kropp. Her vil du også få hjelp fra Trine. 
Yoga betyr forening - av kropp, sjel og sinn. Tilstedeværelse er derfor essensielt og noe Trine fokuserer på gjennom øktene slik at vi kan bli mer tilstede i oss selv og få et sterkere fundament i livet vårt. Timen er også et sted for lek og gi slipp på perfeksjon og i stedet omfavne det som er, og kjenne på gleden yoga gir.
Trine tar også inn somatiske øvelser som bygger nervesystemet ditt i timene og breathwork, slik at du får jobbet ut stress , spenninger og kan bygge mer indre og kroppslig styrke. Dette vil øke koblingen du trenger for å få mer utbytte av retreaten og mentaltreningen du får. 
Da Trine har utdannelse i både kundalini yoga, vinyasa og yin, vil timene bære preg av dette. 
Det vil også være meditasjoner på flere av øktene.
Eteriske oljer benyttes også - gled deg! 

Hva sier tidligere deltakere?

 

"Jeg har vært med på drømmehelgen flere ganger og det lever virkelig opp til navnet sitt DRØMMEHELG
 
Stemningen fra man kommer til man drar er magisk. Skuldrene senker seg idet man parkerer bilen, og møter de fine vertinnene Anniken og Trine. 
 
Yoga på låven med Trine tilpasses alle nivåer og hun forklarer på en rolig og behagelig måte. Stemningen med fyr på peisen og koselig belysning bidrar til hvilepuls. 
 
Mentaltrening med Anniken er noe alle bør unne seg flere ganger i livet. Hun hjelper deg til å reflektere og sortere på en veldig fin måte.  
 
Sist men ikke minst må jeg nevne at maten er noe av det aller beste med denne helgen. Maten er nydelig og sunn og gir den ene høydaren etter den andre. 
 
Denne helgen er en opplevelse fra du kommer til lenge etter du har dratt hjem og anbefales alle som trenger å komme ned i puls, få inspirasjon til sunn mat og tanker å refleksjoner over livet generelt." 
 
Hege Sandtorv 
 
 

 

"TUSEN, TUSEN takk for en fantastisk helg du og Trine skapte på magiske Fausko Gjestegård. Helgen inneholdt alt jeg kunne ønske meg av en slik drømmehelg, til og med været slo til . Fantastisk.Kombinasjonen med yoga og turer er bare magisk og passer så bra sammen. Fysiske utfordringer sammen med utfordringer på matta gjør kropp og sinn til et hele og skaper balanse og ro. Topp. Dine timer med mental trening ga en ny dimensjon hvor man virkelig får gå inn i dypere med gode refleksjoner som gjør seg gjeldende i de andre to aktivitetene. Tusen takk for at dere har laget en plattform som vi kan nyte fremover. Jeg er der inne og repterer.
 
Håper det blir flere slike fine helger."
Takknemlig hilsen fra
Gro


 

"Ting jeg har fått ut av helgen
- hyggelig samvær med en flokk flotte kvalitetsdamer
- oppdaget på nytt hvor deilig det er med yoga (som jeg ikke gjort på 10 år)
- mentaltrening var nyttig og noen aha- opplevelser kom frem!
- maten var outstanding og jeg savnet ikke kjøtt når maten var så utrolig vellaget. 
- fantastiske goodiebags med sååå mye verdi!
- frisk luft og deilige fjellturer for meg som ikke er vant å gå i fjellet. Elsket det! 
- et flott sammensatt program uten stress. 
 
Alt dette gjorde at vi vil tilbake igjen!!!"

 

Nadia K.

 

 

Salgsvilkår    Personvern