Workshop i mental trening – Få mer energi og overskudd i hverdagen

Mental trening for energi og overskudd i hverdagen med Anniken Binz Kjenner du på manglende energi og overskudd i hverdagen? Går du rundt med dårlig samvittighet og følelsen av å ikke strekke til? Skulle du ønske at du hadde mindre stress, og mere tid til det du ønsker?

Vi tenker ofte at vi bare må spise sunnere, trene mer eller gjøre yoga for å få mer energi. Alt dette er gode strategier når vi også kombinerer det med det mentale. Det ingen har fortalt deg er at tankene du har i hodet påvirker deg både fysisk og mentalt. Tankene dine er den viktigste årsaken til hvordan du føler deg, og har en direkte påvirkning på hvor mye energi du har, hvor glad og motivert du føler deg og hva du får ut av livet ditt.

Hvordan vil det være å kjenne på energi og overskudd hver dag? Hvordan vil det være å ha det bra, være glad og avslappet? Hvordan vil det være å bestemme selv om du har en god dag eller ikke? Hvordan vil det være å komme hjem fra jobb og ha overskudd til hverdagens aktiviteter?

90 % av tankene dine er automatiske tanker. Det vil si at du ikke er bevisst de, og at de kommer igjen og igjen. Mange ønsker å få til positive endringer i livet, men så lenge vi ikke endrer på årsaken, så får vi heller ikke resultatet vi ønsker. Skal vi få til en endring i livet trenger vi å spille på lag med hjernen vår.

På denne workshopen vil du få spennende ny kunnskap om hvordan hjernen din fungerer, og hvordan du kan jobbe med den istedenfor å la deg styre av den. Gjennom mental trening får du bevissthet, kunnskap og gode verktøy som du kan bruke for å kvitte deg med energityver, og fylle livet ditt med energi, overskudd og velvære. 1 av 3 i dagens samfunn blir utbrent. Dette er en statistikk vi kan snu med riktig kunnskap og verktøy. Alt du lærer på denne workshopen er forskningsbasert, og vi vet at når du bruker disse verktøyene, så får du resultater. Gjennom mental trening kan du få et liv fylt med det du ønsker.

Når: NB! Workshopen er utsatt intill videre grunnet korona. Sett deg på min e-postliste for beskjed når ny dato er klar. Trykk her for å registrere deg.

Kl. 12:00 – 15:00

Hvor: AYA YOGA, Lilleakerveien 14, 0283 Oslo

Pris: Early Bird-pris kr 600,- ved påmelding innen 18/10 – 2020. Etter det koster den 900,-

Påmelding: www.ayayoga.no