Livet er verdt

å leve fullt ut

Hei, jeg er Anniken Binz, mental trener, mamma og endringsnerd. Det beste jeg vet er å se deg vokse, bli sterkere og tryggere, og få mer ut av livet.

Vi har alle drømmer, men forskjellen består i om vi tør å gå for de eller ikke. Mental trening har lært meg at det er mulig å nå drømmene mine, men det første steget er å bygge indre styrke, selvfølelse og selvtillit fordi dette er grunnmuren for alt annet her i livet.

Gjennom mental trening har jeg skapt mitt drømmeliv - og jeg elsker å hjelpe andre til å gjøre det samme.

“Når vi lærer å

endre våre tanker og


følelser blir selvdet umulige mulig!”

Da jeg var 9 år gammel bestemte jeg meg for å redde verden. Jeg trodde jeg trengte å dra utenlands for å gjøre dette, og valgte en karriere innen den humanitære sektor.

Jeg følte ikke at jeg fikk gjort den forskjellen jeg ønsket, og fant først frem til min måte bidra på i jobben som mental trener.

Jeg vet at den måten vi endrer verden på er ved å gi hvert enkelt individ muligheten til å ha det godt med seg selv. Og det starter med deg.

Mer om

bakgrunnen
min her

  • Jeg er sertifisert Mental trener Level 1 og 2, NLP (Practitioner og Master, samt Quantum NLP Leadership Master), Creating Your Future®, tradisjonell hypnoterapi og Rapid Transformational Therapy
  • Ved hjelp av mental trening har jeg overvunnet vannskrekk, lært meg å bølgesurfe og kjøre snowboard i voksen alder (og nei, jeg drev ikke med noe fysisk aktivitet i barndommen og er fortsatt redd for å falle og slå meg).
  • Jeg har studert anatomi og fysiologi, og har vært gjennom utallige kurs om hjernen, og hvordan bruke den for å skape endring 
  • Jeg drev i mange år mitt eget yogastudio og tilbød en egen instruktørutdanning i gravid- og barselyoga godkjent av Yoga Alliance
  • Yogasertifiseringer: Ashtanga 200t, Iyengar 200t, Vinyasa 55t, Gravid - og Barselyoga 85t, Yoga Nidra 85t
  • Jeg hjelper årlig mer enn 1000 kvinner og menn med å bygge indre styrke, selvfølelse og selvtillit, overkomme frykt, og få det livet de drømmer om

Hva sier
kundene mine?

“Dette kurset (kombinert med podcasten og Instagram-kontoen din) har virkelig vært en game-changer for meg. Sakte, men sikkert har jeg blitt tryggere på meg selv og ikke minst rausere mot meg selv. Og det påvirker jo alt annet. Jeg tror jeg hadde vært utbrent for lengst, hadde det ikke vært for alt jeg har lært i kurset ditt.”

“Jeg vil bare starte med å si at jeg er veldig glad for at jeg har tatt dette kurset, jeg har blitt en helt ny person, det har lettet på trykket innvendig, for første gang på lenge har jeg endelig mere ro i hodet å kroppen, jeg slipper å analysere hele tiden.”

“Jeg er så sinnsykt glad for at jeg meldte meg på MegBoost. Det å fordype seg i kurset har gitt meg glede og ro på et dypere plan, og jeg forstår nå at veien til et bra liv er god selvfølelse. Reisen har startet og jeg liker alle kriker og kroker som utforskes, og verktøy som støtter underveis. Jeg er dypt takknemlig for at du så raust deler av din kunnskap. Tusen, tusen takk.”

“Først og fremst- sånn som du har inspirert meg, og hjulpet meg gjennom podcasten til å jobbe med mindset. Etter flere år med kognitiv terapi etter en smell og utbrenthet er det først nå jeg virkelig får til å jobbe med mindsettet- og forstår hva det er jeg driver med.”

“Psykologen min lurte på hvilket kurs jeg tok fordi hun ville anbefale det videre til pasientene sine. Hun merker forskjell på meg og det er gøy! Og det gjør jeg også. Kjenner jeg har fått et mye mer positivt tankesett og opplever at jeg er mye gladere inni meg. Takk for alt jeg lærer og for at du er du."

“Jeg har fått så mye utav kurset jeg tar hos deg. Har faktisk aldri følt meg bedre.”

KOM HENG MED MEG PÅ INSTAGRAM FOR DAGLIG INSPIRASJON TIL HVORDAN DU KAN LEVE ET BEDRE LIV

@ANNIKENBINZ >>

FOR AT DU SKAL FÅ MER UT AV DITT LIV, SENDER JEG UT EN GRATIS E-POST HVER UKE MED KUNNSKAP, INSPIRASJON OG GODE VERKTØY

Ukentlig påfyll hjelper deg til å ta de skrittene du trenger for å bevege deg mot det livet du drømmer om.